Træningstider for ungdom

Alle ungdomsspillere i Farum Badminton tilbydes niveau-/aldersopdelt fællestræning mindst én gang om ugen under ledelse af cheftræner Wenyan Li samt en række hjælpetrænere.
Der er ikke almindelig træning i skolernes ferier. Traditionelt tilbydes spillerne deltagelse i en Warm-up camp i august i forbindelse med sæsonstart og træningssamlinger i nogle weekender/ferier. Træningssamlingerne tilbydes ofte også til spillere fra andre klubber.
Sæsonstart 2018/2019 er mandag den 13 AUG 2018. Se hvornår, hver enkelt spiller har træning her (kræver login).Forældre-Barn badminton (Lø 10.00 - 11.30)
Målgruppen for dette hold er de yngste ungdomsspillere op til 12 år, som i følgeskab med en forælder, får mulighed for at få en tryg introduktion til det at spille badminton. Deltagelse på holdet kan benyttes som trinbræt eller som supplement til fællestræningen. Man medbringer selv ketsjer og bolde og tilmelding sker ved at oprette en profil for forælder og barn og dernæst tilmelde barnet hold 0005 under HOLDTILMELDING – UNGDOMSAFDELINGEN. Bemærk: Forældre-Barn badminton aflyses ved fuld booket hal til fx turneringer, hvilket vil fremgå af hjemmesidens forside. Læs mere om Forældre-Barn badminton her.

Begynder/Let øvet (1 time mandag/onsdag/fredag)
Målgruppen for dette hold er spillere, der ikke har spillet badminton før og spillere, der godt kender til spillet, men som ikke har trænet i et stykke tid eller ikke har trænet særlig meget. Spillerne får en grundig introduktion til badminton og spillernes motorik og teknik udvikles via lette øvelser, spil og leg med fjerbolden. For at blive bedre hurtigt anbefales træning to eller flere gange om ugen. Træneren vil løbende vurdere spillernes niveau og tilbyde andre træningsmuligheder, når relevant. Begyndere og let øvede spillere har mulighed for, at deltage i holdkampe og begynderturneringer, kontakt en USU repræsentant og hør nærmere.

Øvet (Mandag/tirsdag/onsdag/fredag)
Målgruppen for dette hold er spillere, der har lært de grundlæggende principper ved badminton og som deltager i holdkampe og/eller turneringer. Der trænes grundslag og benarbejde via motoriske og tekniske øvelser. For at udvikle sig spillemæssigt anbefales træning to eller flere gange om ugen. Træneren vil løbende vurdere spillernes niveau og tilbyde andre træningsmuligheder, når relevant.

Senest revideret: 21 AUG 2018 /JB