Træningstider for ungdom

Alle ungdomsspillere i Farum Badminton tilbydes niveau-/aldersopdelt fællestræning mindst én gang om ugen under ledelse af cheftræner Wenyan Li samt en række hjælpetrænere.
Der er ikke almindelig træning i skolernes ferier. Traditionelt tilbydes spillerne deltagelse i en Warm-up camp i august i forbindelse med sæsonstart og træningssamlinger i nogle weekender/ferier. Træningssamlingerne tilbydes ofte også til spillere fra andre klubber.
 
Sæsonstart 2019/2020 er mandag den 12 AUG 2019. Se hvilke træningstilbud spillerne har, her (kræver login på sin profil, i øverste højre hjørne).


Forældre-Barn badminton (lørdag 10.00 - 11.30)
Målgruppen for dette hold er de yngste ungdomsspillere op til 12 år, som i følgeskab med en forælder, får mulighed for at få en tryg introduktion til det at spille badminton via spil og leg med fjerbolden. Deltagelse på holdet kan benyttes som trinbræt eller som supplement til fællestræningen. Man medbringer selv ketsjere og bolde og tilmelding sker ved at oprette en profil for forælder og barn og dernæst tilmelde barnet til hold UNG0 under HOLDTILMELDING - UNGDOMSKONTINGENT samt forælder og barn til hold LØ1 under HOLDTILMELDING – UNGDOMSTRÆNINGER. Bemærk: Forældre-Barn badminton aflyses ved fuld booket hal til fx turneringer, hvilket vil fremgå af hjemmesidens forside. Læs mere om Forældre-Barn badminton her.

Begynder/Let øvet (mandag/onsdag/fredag)
Målgruppen for dette hold er spillere, der ikke har spillet badminton før og spillere, der godt kender til spillet, men som ikke har trænet i et stykke tid eller ikke har trænet særlig meget. Spillerne får en grundig introduktion til badminton og spillernes motorik og teknik udvikles via lette øvelser, spil og leg med fjerbolden. For at blive bedre hurtigt anbefales træning to eller flere gange om ugen. Træneren vil løbende vurdere spillernes niveau og tilbyde andre træningsmuligheder, når relevant. Begyndere og let øvede spillere har mulighed for, at deltage i holdkampe og begynderturneringer. Kontakt en USU repræsentant og hør nærmere.

Øvet (mandag/onsdag/fredag)
Målgruppen for dette hold er spillere, der har lært de grundlæggende principper ved badminton og som måske deltager i holdkampe og/eller turneringer. Der trænes grundslag og benarbejde via motoriske og tekniske øvelser. For at udvikle sig spillemæssigt anbefales træning to eller flere gange om ugen. Træneren vil løbende vurdere spillernes niveau og tilbyde andre træningsmuligheder, når relevant.

Pigetræning (fredag 16.00 - 17.00)
Målgruppen for dette hold er U15-U17 piger. I træningen lægges der vægt på øvelser, der passer til pigernes behov og ønsker. Vi øver os i at blive bedre til at vinde - og tabe, og uanset hvad være gode venner på og udenfor banen. I løbet af sæsonen planlægger vi nogle fælles aktiviteter, som styrker godt humør og samvær.

Talent (mandag/tirsdag/onsdag/torsdag/fredag)
Talenttræningerne er for spillere, der deltager i holdkampe og/eller turneringer og som vil yde en indsats for at nå et højere niveau. Træningerne om mandagen og torsdagen indeholder tekniske øvelser med fokus på spillernes individuelle tekniske udvikling.

Ungsenior (onsdag 18.00 - 19.00)
Målgruppen for dette hold er U17-U19 spillere og spillere op til 24 år, der har nået et vist niveau og som måske deltager i senior-holdkampe og/eller -turneringer. Formålet med holdet er at bygge-bro til det at blive senior-spiller og nogle af deltagerne tilbydes at deltage i seniortræningerne, mandag og onsdag aften.

Senest revideret: 11 AUG 2019 /JB