Frivilligt arbejde i Farum Badminton

Vi er meget taknemmelige for de mange medlemmer, som gerne bidrager med de mindre opgaver, der får hjulene til at dreje rundt i klubben, men vi mangler akut også medlemmer som vil overtage mere selvstændige poster i klubben, ikke mindst fordi vi er midt i et generationsskifte, hvor de kræfter, som har drevet klubben i mange år, gerne vil aflastes.

For at gøre det nemmere for dig at overskue og tage stilling til, hvor dine kompetencer kunne bidrage til klubbens fortsatte udvikling, så har vi her skitseret de poster, vi nødvendigvis skal finde frivillige til indenfor den nærmeste fremtid.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt at påtage sig ansvar i en frivillig organisation og antallet af timer som anvendes, skal give mening for den enkelte. Det er derfor svært at sætte et nøjagtigt timeforbrug på de enkelte poster. Den enkelte kan, i samarbejde med bestyrelsen, selv være med til at regulere timeforbruget.

Grib chancen og se her hvilken spændende frivillig post, som kunne passe lige til dig!