Farum Badminton - Værdigrundlag

I 75 år har Farum Badminton været centrum for badmintonspil i Farum.

Klubben har med 10 badmintonbaner, omklædningsrum, cafeteria og klublokaler, ideelle rammer og tilbyder derfor optimale betingelser for at dyrke badmintonsporten.

Farum Badminton står for:

• At være den førende badmintonklub i nærområdet – for alle.
  • At tilstræbe en klubkultur, der forsøger at involverer og engagere alle i det sociale / frivillige arbejde.
  • At tilstræbe, at etablere og fastholde en klubkultur hvor vi kan tilbyde badmintonspil for alle aldre og på alle niveauer. Vi tror på, at uanset hvor god man er til badminton, er det sjovt at konkurrere med andre på samme niveau. Klubben bygger på denne grundlæggende filosofi.
  • At imødekomme de medlemmer, som gennem konkurrencebadminton ønsker at virkeliggøre egne sportslige ambitioner.
  • At Farum Badminton derfor er både en breddeklub med plads til alle og en konkurrenceklub med opmærksomhed overfor, at medlemmerne udnytter deres konkurrencemæssige potentiale maksimalt.
  • At tiltrække kvalificerede trænerer, som en grundsten i virkeliggørelsen af vores ambitioner.
  • At Farum Badminton understøtter konkurrenceidrætten i Danmark gennem afholdelse af en række åbne turneringer, specifikt Danish Junior Open, der er rettet mod de bedste ungdomsspillere i ind- og udland.