danishjunioropen

sportigan

danishjunioropen
www.voigt.com

1 times baneudlejning/baneleje via Wannasport holder sommerferie frem til 13 AUG 2018.

Frivillige til poster i FB-Link

Se informationer på link

Badminton for alle - Link
Hvis du går og tænker, at badminton kunne være noget for dig, så har Farum Badminton et tilbud til alle, uanset alder og erfaring. Hvis du ringer eller skriver til os, kan vi sammen vurdere, hvor du skal starte.

Procedure for kontingent-betaling i Farum Badminton for sæsonen 2018/19

Hjemmesiden er ikke klar til at nye medlemmerne kan tilmelde sig hold, hhv betale for baneleje for efteråret 2018 endnu. Man kan først tilmelde sig fra 15 AUG 2018. Forsættelse af medlemskab bliver trukket automatisk.

Læs følgende information:
Følgebrev fra bestyrelsen
Vejledning til oprettelse af profil vedrørende baneleje
Vejledning til oprettelse af profil for USU, SSU, VMU og Motionist

Vil du gerne i gang med at spille badminton i Farum Badminton så klik på ovennævnte link for en hurtig introduktion.

Savner din skole et badmintontilbud så klik på ovennævnte link og vores tilbudsfolder.