danishjunioropen

Frivillige til poster i FB-Link

Se informationer på link

Badminton for alle - Link
Hvis du går og tænker, at badminton kunne være noget for dig, så har Farum Badminton et tilbud til alle, uanset alder og erfaring. Hvis du ringer eller skriver til os, kan vi sammen vurdere, hvor du skal starte.

Procedure for kontingent-betaling i Farum Badminton

Når man melder sig ind i Farum Badminton ved at vælge et eller flere kontingenter, fortsætter medlemsskabet med halvårlige træk af kontingent i august og januar, indtil man udmelder sig. Ungdomsspillere (5-18 år) kan allerede nu tilmelde sig til træningshold.

Alle nye medlemmer bedes vente med at indbetale kontingent til efter den 15 AUG 2019, for at undgå dobbeltbetaling for efteråret 2019.

Udmelding sker ved at skrive en mail til postmaster@farumbadminton.dk.

Læs følgende information:
Følgebrev fra bestyrelsen
Vejledning til oprettelse af profil vedrørende baneleje
Vejledning til oprettelse af profil for USU, SSU, VMU og Motionist

Vil du gerne i gang med at spille badminton i Farum Badminton så klik på ovennævnte link for en hurtig introduktion.

Savner din skole et badmintontilbud så klik på ovennævnte link og vores tilbudsfolder.