Info vedr. afhentning
Bestilling af klubtøj skal ske senest den 8/10, 3/12.

Umiddelbart efter disse datoer bestilles tøjet og når det er klar sendes der en mail ud om hvor og hvornår tøjet kan afhentes.

En oversigt med klubtøjet inkl. priser kan ses under OM OS - KLUBTØJ på Farum Badmintons hjemmeside.
Prisen for klubtrøjen (220 kr) er inkl. FB logo på venstre ærme og DJO logo på højre ærme samt FARUM trykt på ryggen.
Navnetryk med enten fornavn eller efternavn kan tilkøbes for 50 kr. Prisen for jakken (320 kr) er inkl. FB logo og Farum Badminton trykt på ryggen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Anja via fb.ungdom.kommunikation@gmail.com
Hector junior/herre tee
Beskrivelse
Rød FZ Forza badminton T-shirt i lækker kvalitet.
Navnetryk kan tilkøbes - dette bestilles særskilt under NAVNETRYK PÅ KLUBTØJ i shoppen.
Stretchable, Anti-Pilling (fnulrer ikke) og Dryforze (svedtransporterende og hurtigtørrende). (100% Polyester)
Hedda pige/dame tee
Beskrivelse
Rød FZ Forza badminton T-shirt med Ladies-Fit.
Prisen (220 kr.) er inkl. FB logo på venstre ærme og DJO logo på højre ærme samt FARUM trykt på ryggen.
Ønskes en mindre størrelse end XS, bestil da en Hector junior tee
Ajax drenge/herre shorts
Beskrivelse
Hvide FZ Forza shorts i klassisk design med god pasform, elastik og snørre i livet, inderbuks og lommer. (86% Polyester, 14% Elastan)
Zari pige/dame nederdel
Beskrivelse
Hvid FZ Forza nederdel med indertights og god pasform. Antistatic og Dryforze (svedtransporterende og hurtigtørrende). (90% Polyester, 10% Elastan)
Hereford junior/herre jakke
Beskrivelse
Grå melange FZ Forza badmintonjakke med hvide detaljer og i lækker kvalitet. Stretchable, Anti-Pilling (fnulrer ikke) og Dryforze (svedtransporterende og hurtigtørrende). (92% Polyester, 8% Elastan)
Haze pige/dame jakke
Beskrivelse
Grå melange FZ Forza badmintonjakke med hvide detaljer, Ladies-Fit og i lækker kvalitet. Stretchable, Anti-Pilling (fnulrer ikke) og Dryforze (svedtransporterende og hurtigtørrende). (92% Polyester, 8% Elastan)
Perry junior/herre buks
Beskrivelse
Sorte FZ Forza badminton-træningsbukser med lynlås i bunden, god pasform og i lækker kvalitet. Stretchable, Anti-Pilling (fnulrer ikke) og Dryforze (svedtransporterende og hurtigtørrende). (90% Polyester, 10% Elastan)
Plymount pige/dame buks
Beskrivelse
Sorte FZ Forza badminton-træningsbukser med lynlås i bunden, Ladies-Fit og i lækker kvalitet. Stretchable, Anti-Pilling (fnulrer ikke) og Dryforze (svedtransporterende og hurtigtørrende). (90% Polyester, 10% Elastan)
NAVNETRYK PÅ KLUBTØJ
Beskrivelse
Navnetryk på klubtrøje med enten fornavn eller efternavn.
Indtast navn