(UNG0) Ungdomskontingent
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Spillere, der ønsker at ændre kontingent fra UNG1 til UNG2 eller fra UNG2 til UNG1:
Skriv til Anja eller Jette fra USU, som dernæst vil vejlede i, hvorledes det gøres.

Forældre-Barn badminton:
For de yngste børn (op til 12 år) har Farum Badminton et tilbud om Forældre-Barn badminton, hvor børnene i stedet for fællestræning, eller som supplement hertil, kan spille sammen med deres forældre. Tilmelding til dette hold gøres ved at tilmelde barnet til UNG0 (nederst på denne side) samt tilmelde barnet og mindst én forælder til LØ 1 under HOLDTILMELDING - UNGDOMSTRÆNINGER.

Udmeldelse af klubben: Skriv til Anja eller Jette fra USU, som dernæst vil sørge for, at I meldes ud

Senest revideret: 18 AUG 2019 /JB
UNG0 - Kontingent for Forældre-Barn badminton lørdag. Bemærk at barnet (op til 12 år) indmeldes som medlem og mindst en forælder skal følge barnet til træningen gratis. I skal selv medbringe ketsjere og bolde. Familiemedlemmer er velkomne i hallen, men skal være tilmeldt LØ1 for at have adgang til at spille i hallen
Pris pr. rate /  Halvårlig