Fællesspil for Veteraner
Fællesspil for alle øvede veteraner, der er fyldt 40 år. Vi forventer, at vi også i år har glæde af Thomas Pflug og Peter Buch på træningssiden. Der er ca. 40 spillere og plads til flere.
Fællesspil starter tirsdag den 11. august 2015.

Fællesspil for Motionister
Fællesspil for alle interesserede motionister, der er fyldt 15 år. I 2015-2016 håber vi igen at kunne få gang i flere sociale tilbud. Der skal være tid til både spil og hyggeligt samvær.
Der er ca. 25 tilmeldte og plads til flere.
Fællesspil starter fredag den 14. august 2015.

Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte os.

Holdinformation
Holdledere, holdopstilling, kampe og resultater finder du under hvert holds egen side.
Holdkampe spilles i weekender. Nærmere tidspunkter kan findes i klubbens kalender på klubbens hjemmeside eller på http://minidraet.dgi.dk. for DGI hold og på www.badmintonpeople.dk for BS hold.

Øvrige turneringer
Der er mulighed for deltagelse i andre klubbers åbne turneringer. Invitationerne findes Badmintonpeople.
Tilmelding skal ske via henvendelse til VMU-udvalget eller Badmintonpeople.