Om Farum Badminton

I 75 år har Farum Badminton været centrum for badmintonspil i Farum.

Klubben har egen hal - Stenvadhallen - med 10 badmintonbaner, omklædningsrum, cafeteria og klublokaler.

Farum Badminton tilbyder badminton for alle.

For alle aldersgrupper er der mulighed for badminton på konkurrenceplan. For de der vil have sjov og god motion, er der rig lejlighed til at deltage i mange forskellige badmintonaktiviteter i sæsonens løb - se vores kalender.

Du er også velkommen til at besøge os og se hvad der sker.

i vores cafeteria kan du købe kaffe og noget at spise, hverdage er det åbent fra kl. 18-22.

Farum Badminton
Stenvadhallen
Hvilebækgårdsvej 3B
3520 Farum
Tlf. : 4495 8004
E-Mail: postmaster@farumbadminton.dk

Har du brug for bus og/eller tog for at besøge os, kan du benytte
RejsePlanen.

Se videoen "Flying Feathers". der viser hvordan badminton blev udøvet i gamle dage!

Ken Davidson og Hugh Forgie turnerede rundt England i slutningen af 1930erne og begyndelsen af 1940erne med deres opvisningsbadminton. De viste, at man kunne spille på steder som f.eks Madison Square Garden og Radio City Music Hall. Ken Davidson, en englænder, blev dræbt i en flyulykke i 1954.