I Farum Badminton er der lang tradition for at klubbens 10 baner lejes ud på timebasis.

Træner
Som udgangspunkt er der ingen træner allokeret til baneudlejning. Ønsker man tilknyttet træner/coaching, vejledning omkring badmintonregler etc. kan dette ske ved henvendelse til kontaktpersonerne nedenfor.

Hold
Baneudlejning er ikke opdelt i hold. Princippet er at man som familie, venner, arbejdskolleger etc. lejer en bane for en hel sæson. To spillere kan være fælles om at leje banen til single og fire til double. Uanset om man er øvet eller nybegynder er der mulighed for at leje en bane.

Virksomheder kan leje en eller flere baner til deres ansatte. Ved leje af flere baner tilbydes virksomheden at få et gratis reklameskilt opsat i cafeteriet eller i hallen.

Træningstider - baneudlejningstider
Det er muligt at leje baner alle ugens dage. Typisk i tidsintervallet kl. 17 – 22. Nogle dage er dette tidsinterval dog indsnævret som følge af fællestræningsaktiviteter.

Tag fat i vores kontaktpersoner nedenfor. De vil helt sikkert kunne hjælpe med at finde en bane, der passer til dit/jeres behov.

Det Sociale
Som banelejer har man på lige fod med andre i klubben adgang til klubbens cafeteria, styrketræningsfaciliteter, klubmesterskaber, klubarrangementer etc.
Tillige vil man have mulighed for at deltage gratis i klubbens fællesspil lørdag formiddag.

Baneudlejning:
Peter Rostrup